avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nedumerire in legatura cu apelul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Nedumerire in legatura cu apelul

Buna ziua! Am si eu o nedumerire. De curand o cunostiinta de a mea a avut parte de o urmarire penala si in consecinta si de o judecata. In data de 6 septembrie s-a primit sentinta de eliberare din penitenciar. De atunci, a primit doua instiintari pentru a ridica doua plicuri de la Tribunalul Hunedoara, unul dintre ele a fost chiar dupa cateva zile dupa pronuntarea sentintei, in care se afla minuta penala, iar ce de-al doilea plic nu a reusit sa-l ridice, deoarece locul de munca nu i-a permis deplasarea pana la Tribunal. Acum, nedumerirea mea este urmatoarea: in data de 20 octombrie 2016 a fost inregistrat la Curtea de Apel apelul pentru sentita pronuntata in acest dosar (tin sa mentionez ca in acest dosar au fost implicate mai multe persoane), iar pe portal.just.ro in dosar nu aparea apelul facut de partea vatamata , doar apelul facut de ceilalti inculpati. Tot pe portal.just.ro in doarul inregisrat apare si numele cunostiintei mele dar doar cu titlul de "inculpat" nu de "inculpat intimat" , deci sa intelg prin acest lucru ca si cunostiintei mele i s-a facut apel la sentinta? Ca o penultima precizare, astazi a primit o instiintare prin care i se aduce la cunostiinta faptul ca trebuie sa ridice un plic de data aceasta de la Curtea de Apel si totodata tin sa precizez ca nu a primit vreo instiintare prin care sa i se aduca la cunostiinta faptul ca trebuie sa fie prezent la data stabilita pentru apel(care este programat pentru 22.11.2016) Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2016
LaviniaMM, utilizator

Alte discuții în legătură

Atacarea unei sentinte definitive nelegale data de camera preliminara alinsimion alinsimion Buna ziua, Am un dosar penal care a ajuns la Camera Preliminara. Am primit cu posta o adresa de la Tribunal emisa in data de 04.03.2014 prin care mi se ... (vezi toată discuția)
Instiintare prezentare la parchet raluca444 raluca444 Buna seara. Astazi am primit o instiintare care spune cam asa: ca in conformitate cu art 260 in dosarul XXXX/p/an, sa ma prezint la Tribunal pentru a ... (vezi toată discuția)
Sentinta andronacheioana andronacheioana Buna ziua, La inceputul lunii februarie, in urma unui apel, am fost instiintata a doua zi de catre avocataa, ca s-a respins, si ca vom afla din ce motive ... (vezi toată discuția)