avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... pagube mistreti in culturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

pagube mistreti in culturi

Buna ziua.Cultivam teren agricol in comuna Pericei ,jud Salaj,preponderent cu porumb.IN fiecare an ne este distrusa cultura de catre porcii mistreti.Am facut ,din nou sesizare si in acest an.Am indeplinit toate conditiile prevazute de catre lege(avem terenul declarat,am pus mijloace de indepartare a mistretilor,am asigurat paza)si totusi concluzia comisiei a fost ca noi suntem vinovati de pagubele produse.As dori sa-mi spuneti daca am la dispozitie parghii legale pt a indrepta situatia,in caz contrar asemeni multor alti fermieri vom renunta la a cultiva terenul.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: GILEAMIHAI , utilizator 11:17, 15 Februarie 2017
Dl sint si eu agricultor si am avut aceasi problema cu o cultura de sfecla de zahar, am chemat pe cei responsabili cu instiintare la primarie fondul de vinatoare, constatare si a ramas sa dau administratorul fondului de vinatoare in judecata pe un domn cu bani .Am renuntat ,deoarece eram mai multi pagubiti si ceilanti nu au vrut.Am cumparat un aparat LACME franta gard electric si asa mi-am salvat cultura de sfecla am mai pus dupa aceea porumb.E adevarat ca trebuie verificat dar faci treaba.
Ultima modificare: Marți, 14 Februarie 2017
GILEAMIHAI, utilizator
Mentionez ca am fost in audienta la prefect jud vs care m-a cam luat la misto sa-mi fac cabana si i-am zis sa-mi iau arc cu sageti si sa-mi las barba pina la genunchi sa devin homo sapiens nici o problema nu a avut o batjocora la adresa unui om care isi apara dreptul de a trai si de a face si el ceva .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zodiac... :) tanguera tanguera [b]BERBEC [/b](21 martie – 20aprilie) [b]Simbol[/b]: Berbecul. Ala din Evul Mediu cu care se daramau portile castelelor. Baga bine in cap chestia ... (vezi toată discuția)
Stii bancuri ?- scrie si tu aici un banc ca sa ne amuzam impreuna !-nu te lasa rugat de doua ori. rodica_post rodica_post Pana va trece Recesiunea si se vor lamuri toate situatiile contradictorii din Romania,haideti sa depasim totul cu zambetul pe buze si ... (vezi toată discuția)
Haideti sa scriem povesti! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Istoria lui Yakov-povestitorul Binecuvântat şi slăvit fie numele Domnului peste lumea pe care El a facut-o prin voia Sa! Am să vă spun acum o poveste. ... (vezi toată discuția)