avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Calatorie in Anglia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Calatorie in Anglia

Buna Ziua! am si eu o rugaminte mai sensibila. eu si Logodnica mea ne-am cununat la starea civila si tin sa precizez ca ea este Cetatean Filipinez. peste 10 zile o sa avem si permisul de sedere pe termen de un an de zile. insa intrebarea mea este. putem sa mergem amandoi in Anglia sa muncim? am vazut mai multe articole pe internet cum ca am avea nevoie de EEA Family Permit? la ambasada Marii Britanii am sunat si ei mi-au spus sa contactez pe cei din UK... mai va intreb si pe dumneavoastra ca sa ma asigur. astept un raspuns. o zi buna
Cel mai recent răspuns: Marian0189 , utilizator 13:20, 3 Noiembrie 2016
Fiind insotita de dvs. nu vad de ce sa nu poata calatori ori munci in UK.
Multumesc mul! hmmm cred ca totusi va fi necesar sa vizitam ambasada marii britanii.. pentru ca Romania este doar in EU nu si in Spatiul Shengen informandu-ma despre asta atesta ca un cetatean non-EU casatorit/a cu un Cetatean Roman va avea nevoie de o viza pentru a calatorii in Anglia...
Nici Marea Britanie nu face parte din Spatiul Schengen, deci este irelevant ce afirmati.

V-am dat o brosura, cititi-o cu atentie.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator
imi cer scuze atunci. o sa verific cu amanuntit. multumesc inca odata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, daca sunt casatorit cu un cetatean de origine filipineza, ... AndreiDeva17 AndreiDeva17 Buna ziua, Daca sunt casatorit cu un cetatean de origine Filipineza, iar noi locuim in UK(drept de sedere BRP Resident Permit Card-Family Visa), as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Viza pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman........ajutor urgent!!!! Joana77 Joana77 Buna Ziua, Ma numesc Ioana....sunt casatorita cu un cetatean indian...sotul meu are permis de sedere.Noi vrem sa plecam in Anglia pentru o perioada,dar nu ... (vezi toată discuția)
Dreptul la munca in romania pentru cetatean indian casatorit cu cetatean roman in romania ofechonkar ofechonkar Buna ziua . Sunt cetatean roman casatorit in Romania cu cetatean indian, locuim in Anglia de cativa ani. Avem si un copil cu cetatenie romana. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)