avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...

Buna ziua , am semnat o cerere de divort la notar ,dar ulterior mi-am dat seama ca nu ma avantajaza un astfel de divort ...ba din contra ! Se poate retrage cererea ?
Cel mai recent răspuns: Radum73 , utilizator 16:40, 29 Octombrie 2016
Buna seara,

Puteti renunta la cererea de divort pana la finalizarea procedurii, adica pana la emiterea certificatului de divort. Astfel, daca de-abia ati depus cererea, puteti renunta fara griji la aceasta procedura.


De ce ziceți ca nu va avantajează?
Multumesc frumos !


nu ma avantajaza deoarece am luat niste decizii care analizate mai in profunzime sant gresite
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Mulțumesc pentru lămuriri :)
Dacă vreți sa divortati, o procedura amiabila nu poate fi dezavantajoasa.
Initiativa de a divorta a fost a sotiei si tot ea a platit onorariul notarului... In cazul in care retrag cererea va trebui sa restitui costurile?

Alte discuții în legătură

Succesiune ibiss ibiss Sunt casatorit de 15 ani cu actuala sotie care are un copil din casatoria anterioara.locuim intr-o garsoniera proprietatea mea dinainte de casatorie,am vandut ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori turelu turelu Sunt casatorit din anul 2004. Dupa ce s-a nascut copilul in 2005 am vandut apartamentul in care locuiam (ce a apatinut mamei mele si vandut mie prin act ... (vezi toată discuția)