avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am semnat cerere de divort la notar si m-am razgandit ...

Buna ziua , am semnat o cerere de divort la notar ,dar ulterior mi-am dat seama ca nu ma avantajaza un astfel de divort ...ba din contra ! Se poate retrage cererea ?
Cel mai recent răspuns: Radum73 , utilizator 16:40, 29 Octombrie 2016
Buna seara,

Puteti renunta la cererea de divort pana la finalizarea procedurii, adica pana la emiterea certificatului de divort. Astfel, daca de-abia ati depus cererea, puteti renunta fara griji la aceasta procedura.

De ce ziceți ca nu va avantajează?
Multumesc frumos !

nu ma avantajaza deoarece am luat niste decizii care analizate mai in profunzime sant gresite
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
Mulțumesc pentru lămuriri :)
Dacă vreți sa divortati, o procedura amiabila nu poate fi dezavantajoasa.
Initiativa de a divorta a fost a sotiei si tot ea a platit onorariul notarului... In cazul in care retrag cererea va trebui sa restitui costurile?

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj caterine caterine Buna seara..am si eu o intrebare.Sunt casatorit de 2 ani din aceasta casatorie a rezultat un baietel in vrsta de 1 an si 6 luni.Inaintea casatoriei am locuit ... (vezi toată discuția)
Partajul facut in timpul casatoriei poate fi atacat dupa divort de fostul sot? imobiliare imobiliare O simpla declaratie la notar, ca sotia renunta in favoarea sotului, la partea ei din garsoniera cumparata in timpul casatoriei mai poate fi atacata dupa ... (vezi toată discuția)
Partaj in urma divortului eu_dani eu_dani Buna seara! A fost casatorita din anul 2007 pana in 2020 si acum in aprilie am bagat divortul. In anul casatoriei eu detineam o garsoniera, in care sotul s-a ... (vezi toată discuția)