avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere contract Telekom

Buna ziua!

Intampin foarte multe probleme cu abonamentele de telefonie mobila la Telekom. De la semnalul execrabil in Bucuresti pana la viteza de internet cu mult sub cea din contract, lipsa acestuia in zonele in care se spune ca exista. As dori incetarea acestui contract fara penalitati. Mentionez ca am achizitionat un telefon la acest abonament, insa rata pentru el stipulata in contract sunt de acord ca trebuie platita insa restul penalitatilor nu. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 10:10, 31 Octombrie 2016
Buna ziua,

Daca puteti dovedi ca nu sunt atinsi parametrii de calitate precizati in contract nu au cum sa va calculeze penalitati. Faceti notificare de reziliere, scrieti ce spuneti, atasati speed test si vedeti ce va raspund.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Internetul mobil merge slab, ce pot sa fac?? ContSters118896 ContSters118896 Buna ziua. Am o problema.Am conectat inernet mobil de la [i][EDITAT][/i], nelimitat in 2008 decembrie cu 2 ani de contract.E bine cind am pus internetul la ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract telekom urgent!!! Catalin10q Catalin10q Buna ziua, Intampin si eu urmatoarea situatie: Astazi am primit mesaj de la Telekom Romania ca acestia nu imi vor mai furniza o aplicatie mobila inclusa in ... (vezi toată discuția)
Reclamatii furnizor telefonie Killuminati Killuminati Salutare - Ma numesc Mihai si sunt client furnizor 2 de vreo 11 ani. Acum vreo 2 ani am prelungit perioada contractuala si am luat un nou telefon la ... (vezi toată discuția)