avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot obtine o copie dupa dosarul mortii mamei mele ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot obtine o copie dupa dosarul mortii mamei mele

Buna ziua
Numele meu este Mihaela ,in urma cu 25 de ani ,mama mea se afla in vizita la o prietena ,acolo fiind si un coleg de serviciu al tatalui meu . Eu aveam 6 ani ,imi amintesc discutiile rudelor despre moartea mamei mele ,cum ca ar fi fost deja moarta si apoi aruncata de la etajul 9.Politia a incheiat dosarul ca fiind sinucidere. Anii au trecut ,discutiile rudelor imi rasuna si acum in minte cum ca mama mea a fost ucisa si ca ea nu ar fi fost capabila sa se sinucida. Aseara ,tatal meu mi-a spus ca ar fi bine daca asi putea sa-l gasesc pe fostul lui coleg de serviciu ,deoarece el stie ce sa intamplat acolo .Nu stiu cum asi putea sa-l gasesc.
Intrebarea mea este : pot eu sa solicit ?si unde sa ma adresez ? o copie de pe dosarul privind moartea mamei mele? Ca fiica am acest drept?
Sufletul si amintirea mamei mele nu-mi dau pace .Mama ma iubea foarte mult ,si ea nu m-ar fi lasat orfana. Mentionez ca eu nu stiu Nr.de dosar,si nici tatal meu nu si-l aminteste. Moartea mamei mele a fost in sectorul 2.De la tatal meu nu prea am multe informatii ,iar femeia cu care tatal meu sa casatorit imediat dupa moartea mamei mele ,refuza sa raspunda la intrtebarile mele . Femeia cu care tatal meu sa recasatorit imediat dupa moartea mamei mele erea o prietena comuna a parintilor mei .Acum nu mai sunt impreuna ,ea parasind pe tatal meu dupa cativa ani de la casatorie si lasand pe tatal meu cu o fetita pe care au facut-o impreuna.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: sorosporos , utilizator 13:05, 30 Octombrie 2016
va sfatuiesc sa renuntati la acest demers. orice crima s-a prescris in 25 de ani. un posibil autor ar scapa fara consecinte. daca-l aflati va veti gandi la el toata viata? si asta e o varianta science fiction, de fapt.

si ce credeti ca veti afla dupa 25 de ani si n-au aflat politistii atunci? probabil zvonuri imbecile si intuitiii stupide ale diversilor cu care veti vorbi. mintea dvs vi se va incarca cu si mai multa mizerie. cel mai bine ar fi sa mergeti la psiholog si sa scapati de obsesia asta. orice alta actiune este contraproductiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine o copie dupa sentinta de divort marinela cecanau marinela cecanau buna ziua.In urma cu vreo 6 ani sotul meu a intentat divort,am fost de acord dar dupa aceea am plecat in spania,inainte sa plec am fost citata la proces si am ... (vezi toată discuția)
Legatura de rudenie dintre mama si fiul sau din aceasta ,,speta,, celebra ! Valentin Geapana Valentin Geapana Buna ziua ! Iata ce ii canta o mama fiului sau pe care il legana: ,,Nani, nani, fiu din fii, tatal tau mi-e tata mie, iar eu lui ii sunt sotie ... (vezi toată discuția)
Cum pot gasi o persoana? narcisa_salbatica narcisa_salbatica Probabil e foarte greu, daca nu chiar imposibil ce vreau eu sa aflu, dar va cer o parere... Am fost un copil infiat, dupa decesul parintilor adoptivi am gasit ... (vezi toată discuția)