avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Antecontract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Antecontract

Buna ziua,

In urma cautarilor fara rezultat efectuate in ultima perioada m-au determinat sa adresez o intrebare aici, si anume: Cum se incheie un antecontract pentru vanzarea (pf - srl), in cazul meu, de produse agricole (fructe de padure de cultura)?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: iulyfig , utilizator 08:18, 27 Octombrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma mihaita75 mihaita75 Buna ziua si felicitari pentru site-ul dumneavoastra ! =D>=D> Sunt foarte nou pe forum asa ca nici nu stiu daca scriu unde trebuie si daca voi fi citit ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, vreau să vând două terenuri, sunt coproprietar, ... Adina Ghigeanu Adina Ghigeanu Bună ziua, vreau să vând două terenuri, sunt coproprietar, și potențialul cumpărător e patronul unei asociații agricole. Mi-a propus un antecontract ... (vezi toată discuția)