avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul

Buna ziua sunt căsătorită de 13 ani și nu mai pot trăi cu acest om am doi copii minori ,si nu stiu ce sa fac . Este un om nu gelos si bolnav psihic n-ai voie să vb cu nimeni să ai nici o prietena si nici un prieten . Viața mea este un calvar vb foarte urat cu mine nu are nici o sfială fata de copiii. Mă condamnă tot timpul că eu îl înșel lucru pe care nu l-am făcut niciodată. Are fel si fel de imaginați pe care le crede si care mi le spune mie . Medicul de familie mi-a dat trimitere cu el la psihiatrie dar refuză să meargă . As pleca la părinți cu copii dar mie frica de el ca se va omora lucru care la mai făcut acum șase ani când a încercat să se spânzure . Si nu stiu daca plec asa cu copii adică dacă părăsesc domiciliu el va putea să-mi ea copii . Am nevoie de un sfat va rog mult mie frica sa nu înnebunesc eu înaintea lui.
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 22:30, 28 Octombrie 2016
Mulțumesc ptr răspuns . Deja stresul își spune cuvântul la mine am intrat la menopauza la 31 de ani lucru care nu e bun si nu stiu câteodată cred că o iau razna ...prea mult stres, chin tot timpul cronometrata cât stau ,când vin,cand termin treaba sa răspund tot timpul la telefon ca daca nu ...de ce n-ai răspuns cu cine erai ceai făcut de ce nu răspunzi , sasa mai departe. Stiu ca m-am hotărât și voi pleca cât mai curând . Mulțumesc încă o dată.
Nu mai amanati si plecati, dar fara sa banuiasca nimic - mare atentie daca e chiar asa de ciudat. Poate nu ar strica sa inregistrati cateva scene de abuz pe telefonul mobil ca sa aveti un motiv clar cand cereti ordin de interdictie dupa ce v-ati mutat - neaparat - si divort tot imediat. Statistica ne spune ca au fost 800 de omoruri din "dragoste" in ultimii 10-15 ani, deci paziti-va si nu ii permiteti sa va distruga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minor dopat cu anti-depresive de catre psihiatru Blanky Blanky Care este pedeapsa pentru un psihiatru ce da medicamente de tip anti-depresiv unui minor.Este vorba de Seroquel,ce este interzis persoanelor sub 18 ani. Ce ... (vezi toată discuția)
Divort nuzzu nuzzu sunt o femeie foarte dezamagita din toate punctele de vedere.sotul meu lucreaza in spania ,m_a chemat si pe mine acolo si m_a maltratat si fizic si psihic ... (vezi toată discuția)
Poate tatal obtine custodia copiilor daca mama pleaca de acasa?? 9765 9765 As vrea sa divortez am 3 copii dar imi e foarte frica sotul este foarte violent si nu o sa accepte sa divortam imi e si frica sa i spun ..ne ameninta de multe ... (vezi toată discuția)