avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari - distribuire discretionara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari - distribuire discretionara cheltuieli

Buna ziua,

Am si eu urmatoarea speta. Am cumparat un teren de la un dezvoltator imobiliar catre trebuia sa construiasca un ansamblu de case in 3 etape. A construit prima etapa si a inceput sa vanda terenurile ramase. Eu am construit o casa pe terenul achizitionat ce trebuia sa faca parte din etapa 2. Am cota indiviza pe drumul de acces. Trebuie sa construiesc drumul in continuarea drumului din ansamblu. Ideea este ca initial doream sa intru in asociatia de proprietari, dar acestia incearca sa imparta cheltuielie in mod discrertionar: nou venitii sa plateasca mai mult intrucat au terenuri mai mari. Ce drepturi legale am ? Daca nu intru in asociatie, conform legii, asociatia este obligata sa ma lase sa folosesc drumul de acces comun, mai ales ca am 3/85 cota indiviza.
Ce cheltuieli comune sunt obligat sa platesc ?
Multumesc pentru raspuns.

[editat de admin - date personale]
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari tanasievladgrigore tanasievladgrigore Buna ziua, Am cumparat un teren la marginea unui mini ansamblu rezidential saumai bine spus sunt cateva case care s-au constituit intr-o asociatie. ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari in ansambluri de vile ? Traian V Traian V Buna ziua, locuiesc intr-un ansamblu de vile la marginea Bucurestiului. De multe ori s-a incercat formarea de asociatii de proprietari dar care au fost ... (vezi toată discuția)
Preluare cota indiviza Mihaflorica Mihaflorica Intr-un ansamblu rezidential de vile drumurile de acces si aleile aflate in proprietatea constructorului urmeaza a fi preluate in cota indiviza de catre ... (vezi toată discuția)