Probabil se refera la legea care stipuleaza asta, adica obligatia primariilor sa ofere o bucatica de teren tinerilor intre 18-35 ani care doresc sa-si construiasca o casa si n-au mai avut pana la acel moment teren sau imobil in proprietate.
Probabil, insa eu prefer sa nu presupun sau sa ghicesc, asa incat sa clarifice omul ce are de spus !
In plus, Legea 15/2003, privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe proprietate personală, pe langa obligatiile impuse celor eligibili, vorbeste de folosinţă gratuită a terenului, nu de teren gratuit.
Asa cum reiese si din textul art. 8 din legea mai sus mentionata, După finalizarea construirii locuinţei, consiliul local poate hotărî, la solicitarea proprietarului locuinţei, vânzarea directă către acesta a terenului respectiv. Preţul de vânzare se stabileşte prin expertiză tehnică, întocmită de un expert evaluator autorizat şi aprobată de consiliul local.
Legea 15/2003
ADELA STROE
imi puteti spune (cu certitudine) daca se cumpara de la primarie terenul dat pt tineri sa-si construiasca o locuinta???
devii automat proprietar pe teren ... (vezi toată discuția)
Legea15
roxi17
Buna ziua...am si eu o nelamurire...am primit o suprafata de teren in folosinta gratuita in baza legii 15 din 2003...din cate am inteles terenul nu se poate ... (vezi toată discuția)