avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decizia de incetare a cim
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decizia de incetare a cim

Am fost si eu in somaj m am angajat pe perioada determinata de 3 luni(m au laut din somaj) si nu am stat 3 luni mi am dat demisa dupa o luna,in acest caz stiu ca sa oprit de tot somajul,vreau sa va intreb daca mai este necesar sa ma duc la ajofm cu decizia de incetare a cim.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:21, 27 Octombrie 2016
Daca angajarea s-a facut pentru maxim 3 luni de zile, atunci plata indemnizatiei de somaj s-a suspendat . In acesta situatie, mergeti la AJOFM cu decizia de incetare a c.i.m. pentru a se relau plata indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare somaj contract de munca perioada nedeterminata komocsipal komocsipal Buna ziua, Din ianuarie 2015 am fost in somaj pana in 27.08.2015 iar iar din data de 28.08.2015 sunt angajat la o firma pe perioada determinata pana in data ... (vezi toată discuția)
Reluare indemnizatie somaj dupa incetare cim perioada determinata ionut31 ionut31 buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un raspuns si anume: am fost in evidenta ajofm cu somaj indemnizat incepand cu luna mai 2013, iar la 1 martie 2014 mi s-a ... (vezi toată discuția)
Intrerupere temporara a somajului nicholas455 nicholas455 Puteti va rog sa-mi dati raspuns la urmatoarea intrebare? -Este posibila intreruperea temporara a ajutorului de somaj si revenirea in somaj? Situatia ... (vezi toată discuția)