avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bursa scolara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bursa scolara

Buna ziua, am o problema, iubita mea in liceu lua bursa profesionala, astazi i-a ajuns o scrisoare, ca ar trebui sa plateasca aproape 1300 lei si ca in caz de nu va plati pana pe 8.12.2016 se va actiona in judecata, in urma unor investigatii ca ar fi luat bursa pe nedrept, spun acum dupa 2 ani ca a avut prea multe absente si alte prostii de astea. Ideea e ca in fiecare luna se calcula absentele si cine avea prea multe ii se taia bursa. Ea nu prea a avut absente. Ce este de facut acum? Cine este vinovatul? La momentul respectiv era minora. Multumesc si sper sa ma ajutati.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2016
wrek, utilizator
Cel mai recent răspuns: wrek , utilizator 16:03, 27 Octombrie 2016
Buna ziua,
Cine a emis acea adresa?
Atacat in instanta acea adresa.
Discutati cu un avocat.
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Scrisoare a fost trimisa de Inspectoratul judetean Dolj.

wrek, utilizator
inspectoratul de ce? de invatamant sau ce?
Actionati-l in instanta in contencios administrativ.
"In urma adresei Inspectoratului Scolar Judetean Dolj nr. 5467/ 10.10.2016, ca urmare a verificarii documentelor din care rezulta prezenta elevilor la ore si statele de plata in baza carora au fost platite elevilor bursele profesionale, ca urmare a actiunii de control privind implementarea programelor sociale destinate frecventarii scolii si reducerea nivelului de parasire timpurie a scolii, efectuata de Inspectoratul Judetean Dolj de catre Camera de Conturi Dolj pentru perioada 2013-2015, au fost constate sume incasate necuvenit de catre dumneavoastra in cuantum de 1282 lei. Aceasta suma trebuie sa o restituiti Colegiului Economic "Gheorghe Chitu" Craiova, cu sediul (..) pana pe data de 8.12.2016. In caz de nu platiti suma, ne vedem obligati sa va actionam in judecata."

Aceasta este scrisoarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa de performanta elevi negru daniel negru daniel buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Bursa de studiu Showdown Showdown buna seara.am depus la inceputul anului scolar dosar complet ficei mele pt bursa de studiu.nu s-a afisat daca bursa este admisa decat in momentul cand au venit ... (vezi toată discuția)
Scoala de arte (subord. cons. jud.)- stabilire burse de ajutor social hajnyci hajnyci Buna ziua, O scoala de arte din subordinea consiliului judetean realizeaza diferite cursuri contra-cost elevilor. Scoala prin consiliul de administratie ... (vezi toată discuția)