Buna ziua, am o problema, iubita mea in liceu lua bursa profesionala, astazi i-a ajuns o scrisoare, ca ar trebui sa plateasca aproape 1300 lei si ca in caz de nu va plati pana pe 8.12.2016 se va actiona in judecata, in urma unor investigatii ca ar fi luat bursa pe nedrept, spun acum dupa 2 ani ca a avut prea multe absente si alte prostii de astea. Ideea e ca in fiecare luna se calcula absentele si cine avea prea multe ii se taia bursa. Ea nu prea a avut absente. Ce este de facut acum? Cine este vinovatul? La momentul respectiv era minora. Multumesc si sper sa ma ajutati.
"In urma adresei Inspectoratului Scolar Judetean Dolj nr. 5467/ 10.10.2016, ca urmare a verificarii documentelor din care rezulta prezenta elevilor la ore si statele de plata in baza carora au fost platite elevilor bursele profesionale, ca urmare a actiunii de control privind implementarea programelor sociale destinate frecventarii scolii si reducerea nivelului de parasire timpurie a scolii, efectuata de Inspectoratul Judetean Dolj de catre Camera de Conturi Dolj pentru perioada 2013-2015, au fost constate sume incasate necuvenit de catre dumneavoastra in cuantum de 1282 lei. Aceasta suma trebuie sa o restituiti Colegiului Economic "Gheorghe Chitu" Craiova, cu sediul (..) pana pe data de 8.12.2016. In caz de nu platiti suma, ne vedem obligati sa va actionam in judecata."
Bursa de studiu
Showdown
buna seara.am depus la inceputul anului scolar dosar complet ficei mele pt bursa de studiu.nu s-a afisat daca bursa este admisa decat in momentul cand au venit ... (vezi toată discuția)