avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Probleme juridice de familie Duplicato hotarare de divort
Discuție deschisă în Probleme juridice de familie

Duplicato hotarare de divort

Bunaziua, as avea o intrebare,vazand ca parintii miei au divortat acum multi ani in urma,tatal meu e decedut si nu stiam anul iar mama mea are nevoie hatararea de divort pentru dosarul de pensie, unde trebuie facuta cererea ? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cristina M.1 0 , utilizator 18:51, 27 Octombrie 2016
Buna seara,
Intai interesati-va la arhiva judecatoriei une a divortat. Indicati numele partilor si anul pronuntarii.
Daca nu este acolo va trebui sa va adresati Arhivelor judetene indicand, la fel, numele partilor si data divortului divortului sau macar anul!
Va multumesc pentru raspuns,problema este ca eu nu imi aduc aminte, mama mea nu s-a presentat la divort si nu stie in ce an a fost d-at de tatal meu,noi am stat in Bucuresti si nu stie nici sectorul.
Buna seara,
E o problema dar divortul s-a judecat la ultimul domiciliu comun al sotilor.
Poate asta va ajuta.
Va multumesc, sper sa fie de ajutor, vazand ca la pensie cere aceasta hotarare care Inca nu am inteles motivul.
Mama dvs, sa intrebe la starea civila unde s-a incheiat casatoria ori la starea civila a locului sau de nastere. Poate aveti noroc si are mentiunile inscrise pe marginea actului, dupa care mergeti la judecatoria care a pronuntat divortul si solicitati o sentinta din arhiva.

Alte discuții în legătură

Sentinta Onoony Onoony Tatal meu a pierdut sentinta de divort din anul 1997,la arhiva nu a gasit-o ,cei de acolo ridica din umeri,cum as putea s-o obtin?Mentionez ca stie doar anul ... (vezi toată discuția)
Duplicat hotarare divort a parintiilor decedati Cris 10 Cris 10 Bunaziua! Parintii mei sunt decedati amandoi, au fost casatoriti in 1974 in judetul Botosani, dar nu stiu cand au divortat. Noi am locuit in sectorul 2 ... (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor alexandrescu daniela alexandrescu daniela Bunica mea s-a nascut in anul 1921 cu numele Zuczkan Stefania. In anul 1941 s-a casatorit avand numele Alexandrescu Stefania. Din aceasta casatorie a rezultat ... (vezi toată discuția)