florenta_22 a scris:
Buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti in cat timp departamentul Resurse Umane ar trebui sa-mi elibere adeverinta pt. medic.In situatia mea sunt in concediu medical in luna august,in data de 20 am trimis medicalele lunii august si am solicitat a mi se elibera o adeverinta cu toate zilele de medical avute.Am trimis actele prin posta,cu confirmare de primire,s-au primit pe alta firma,functioneaza mai multe firme la acelasi sediu,nu stiu.Ma gandesc ca poate nu vor recunoaste ca au primit plicul de la mine,creindu-mi astfel probleme.Au trecut 10 zile de la primirea plicului cu medicalele mele si ei nu mi-au eliberat inca adeverinta mea pt. medic.
Ce pot face?
Stimata florenta_22, pentru siguranta ar fi trebuit sa depui acele acte personal, chiar daca te aflai in concediu pentru incapacitate de munca temporara de munca! De fapt, stii unde esti angajata dar nu-ti amintesti cui ai trimis acele acte, prin posta! Grav, dar pentru a afla un raspuns la intrebare ar trebui sa te deplasezi personal la sediul angajatorului pentru a constata care este realitatea de la fata locului. Dupa aceea se va rezolva problema!