avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deducere - vârstă studenți ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deducere - vârstă studenți ?

Un salariat care are persoane în întreținere beneficiază de o deducere mai .mare.
Vă rog mult să îmi spuneti :
- dacă salariatul are un copil student, copilul student va trebui să aibă pana în 27 de ani ?
Cel mai recent răspuns: oanaportar , utilizator 09:07, 28 Octombrie 2016
1. Pentru copilul major fara venituri se acorda deducere doar unuia dintre parinti, la intelegere.intre ei.

2. "Copilul major poate fi declarat in intretinerea unuia dintre parinti, la intelegere, daca nu realizeaza venituri mai mari de 300 lei."
www.avocatnet.ro/content/for...
Va multumesc foarte frumos pentru ajutor !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi luat in intretinere de catre parinti daca sunt major? tudoradrian94 tudoradrian94 Am 21 de ani , nu lucrez , nu sunt la facultate , nu am niciun fel de venit . Vreau sa stiu daca pot fi luat in intretinere de catre parinti , fiind luat in ... (vezi toată discuția)
Copil in intretinere delia2007 delia2007 Buna ziua. Fata mea are 25 de ani, nu realizeaza venituri in acest moment , dar nici studii nu urmeaza . Intrebarea mea este: O pot lua in intretinere pe ... (vezi toată discuția)
Deduceri personale suciugeorgeta suciugeorgeta Buna ziua.....ce documente trebuie cerute salariatilor pentru a li se acorda deducerile in ceea ce privesc copii pe care ii au in intretinere...incepand cu ... (vezi toată discuția)