avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Reduce la 30 de zile-Perioada de suspendare a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Reduce la 30 de zile-Perioada de suspendare a dreptului de a conduce

Buna Ziua,
As dori sa stiu daca cetateni romani sau straini cu permis de conducere tari U.E., beneficiaza de dreptul - Art. 221. – (1) Perioada de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce se reduce la 30 de zile, la cererea titularului.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 15:33, 28 Octombrie 2016
Buna ziua,

De dispozitiile art. 221 din Regulament pot beneficia cetateni romani avand permis emis in Romania si carora le-a fost suspendat permisul pe teritoriul Romaniei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi s-a suspendat 90 zile in romania permisul obtinut in spania cosmin_leonard cosmin_leonard in uma cu 3zile mi sa retinut permisul de conducere pe teritoriul romanie ,mergand prin localitate am fost surprins cu viteza de 103kmh,intrebarea este cum pot ... (vezi toată discuția)
Suspendare carnet de conducere cetatean strain - ce trebuie facut dupa ce ai pierdut in instanta? cristinafeb cristinafeb Buna ziua, Va rog sa fiti amabili sa ma ajutati cu niste sfaturi in legatura cu o speta in materia contraventiilor de ciruclatie cu suspendare carnet de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat Larissa02 Larissa02 Buna ziua ma aflu intr-o situatie destul de dificila. Am permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile pt depasirea limitei de viteza si as dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)