avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua! Acum vreo doua luni mi.a fost suspendat permisul pentru 60 de zile. Am contestat in instanta si mi.am recuperat permisul in baza certificatului de grefa. Intre timp am plecat in uk si mi.am schimbat permisul intrunul de uk-logic. Evident ca voi pierde procesul. Cum procedez in cazul asta ca sa fie totul legal? In romania nu pot depune permisul de uk
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 09:56, 29 Octombrie 2016
Buna ziua,

Permisul de conducere se depune la emitent, astfel incat ar trebui sa il predati in UK. Probabil ca va fi nevoie sa faceti o recunoastere a sentintei din Romania in UK pentru a putea pune in aplicare dispozitiile sentintei romanesti.

Cel mai bine va adresati autoritatilor din UK pentru a lamuri situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces in desfasurare cu politia rutiera, plecare in uk Loredana Dobre Loredana Dobre Buna ziua. Urmeaza sa plecam in Uk iar sotul meu se afla in proces cu Politia Rutiera. Pe scurt e posibil sa i se suspende permisul. In momentul in care ... (vezi toată discuția)
Predarea permisului de conducere Rares B. Rares B. Bună seara! In luna Mai mi.a fost retinutut permisul de conducere pe 90 de zile. Eu am contestat in instanță si mi.am recuperat permisul de conducere. A ... (vezi toată discuția)
suspendarea permisului auto pe 30 zile magda69 magda69 Buna ziua. Aflinduma in judecata cu politia si nu avem cistig de cauza se poate suspenda permisul de la 30- 60 zile? (vezi toată discuția)