avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inregistrare revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inregistrare revisal

Buna ziua,
v-as ruga sa ma lamuriti intr-o problema; la angajarea unui salariat , acesta primeste un numar de marca, cod, unic irepetabil pentru alta persoana. Cu acelasi numar ii fac si inregistrarea in Registru de evidenta. Exemplu Popescu are numar de marca 24 si contrcatul nu nr, 24/28/10/2016.. Contractul este aproape intotdeauna pe perioada determinata. Intrebarea mea este daca peste 6 luni cand ii fac un alt contract pot pastra acealsi numar. Exemplu : 24/28.04.2017? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:50, 30 Octombrie 2016
Ii puteti pastra acelasi numar ... dar ce sa sa-i faceti alt c.i.m., cand puteti sa-i prelungiti durata c.i.m prin act aditional.
Mulțumesc de răspuns! Si Din punctul meu de vedere ar fi mai simplu cu act adițional... numai ca așa este politica patronului
Am inteles...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de munca daniela32 daniela32 As dori sa stiu daca pentru contracte de munca [b]pe durata determinata[/b] se pot incheia acte aditionale pentru prelungirea perioadei de valabilitate (daca ... (vezi toată discuția)
Cim perioada determinata Dinush Dinush Am un contract de munca care expira azi 06.06.2011. Doresc sa-l prelungesc. Se poate inregistra azi in Revisal sau trebuia cu o zi inainte? (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca cu perioada determinata. mariusf09 mariusf09 Buna ziua, Ce documente trebuie intocmite pentru un angajat al carui contract de munca expira in 15.05.2014. Contractul de munca a fost incheiat cu perioada ... (vezi toată discuția)