avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendarea dreptului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendarea dreptului de conducere

Cum e posibil ca permisul sa iti fie suspendat pe loc, cu dovada de 0 zile, specific, cauza nefiind alcoolemia??
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:01, 30 Octombrie 2016
Buna seara,
oug195
Art.111. - (1) Permisul de conducere sau dovada înlocuitoare a acestuia se reţine în următoarele cazuri:
b) când titularul acestuia a săvârşit una dintre infracţiunile prevăzute la art.85, art.86 alin.(2), art.87 alin.(1), (2), (4) şi (5), art.89 alin.(1), art.90 alin.(1) şi art.92 alin.(3) şi (5);
(3) În situaţiile prevăzute la alin.(1) lit.b) şi art.102 alin.(3) lit.a) – c), dovada înlocuitoare a permisului de conducere se eliberează fără drept de circulaţie.
specific, cauza nefiind alcoolemia??

Dar care ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto florin882012 florin882012 buna seara, daca am circulat cu numere false si m-a prins politia mii le-a ridicat, si numerele si carnetu de conducere in schimb nu mi-a dat nici-un proces ... (vezi toată discuția)
Am circulat cu numere rosii expirate BratianuGMarius BratianuGMarius In ziua de 05 07 2012 am circulat cu numere rosii ezpirate de o zi ,chiar fara sa-mi dau seama ca 30 de zile inseamna de pe 05 pana pe 04 luna urmatoare si nu ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie permis suspendat pentru alcoolemie cryssa_pink cryssa_pink Buna ziua, Am urmatoarea situatie, unchiul meu a facut un accident doar cu daune materiale, iar altestarea cu etilotestul avea alcoolemie 0,86. I-au ridicat ... (vezi toată discuția)