avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Legislatia Drogurilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Legislatia Drogurilor

In afara de legea nr. 143/2000, ce alte legi reglementeaza traficul si consumul ilicit al drogurilor ? Am dat un search pe google ... insa nu cred ca am gasit toata legislatia... Are cineva idee unde as putea gasi mai multe?
Cel mai recent răspuns: aleszia , utilizator 13:33, 29 August 2009
[ link extern ]
Gasiti aici pe site-ul Agentiei Nationale Antidrog toate legile care reglementeaza acest domeniu.
SUCCES!
=D>
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista steli100 steli100 Buna ziua ! As dori si eu sa stiu care este lista substantelor interzise in momentul de fata in ROMANIA ( ex. jwh-??) si altele canabinozi sintetici... (vezi toată discuția)
Legea nr 143/2000 actualizata 2019 drfd drfd Unde pot sa aflu versiunea actualizata 2019 a legii nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri? Ma intereseaza lista ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare cristianbutuc77 cristianbutuc77 Buna ziua ! Cum pot afla daca aceasta lege a intrat in vigoare : http://www.senat.ro/Legis%5CPDF%5C2013%5C13L305FG.pdf am tot cautat dar nu am gasit nimic pe ... (vezi toată discuția)