avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cadrele militare in activitate nu pot urma cursurile ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cadrele militare in activitate nu pot urma cursurile de zi ale unitatilor de invatamant

Buna ziua,
As vrea si eu sa stiu daca se poate interzice dreptul de a urma cursurile de zi ale unitatilor de invatamant in timp ce esti cadru militar in activitate?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 1 Noiembrie 2016
Din cate cunosc, nu exista un text de lege care sa interzica asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma pot angaja la mapn daca am cazier judiciar? antonov_aurelian antonov_aurelian am primit 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru conducere fara permis in 2013 cand am posibilitatea sa pot intra in armata?? (vezi toată discuția)
Angajare dumitrachecosty dumitrachecosty salut.am 32 de ani am diploma de 10 clase vreau sa stiu daca ma pot angaja in cadrul armatei ,mapn,si am facut armata la jandarmi astept un rsp ,va multumesc (vezi toată discuția)
Este compatibila functia de administrator cu cea de cadru militar? campionul campionul Administratorul poate fi si contabilul asociatiei,si cadru militar in acelasi timp? Ce trebuie sa fac daca nu este legal? Multumesc! (vezi toată discuția)