in urma cu 4 ani am avut o relatie, in urma careia s-a nascut un baietel. dupa 1 an, nu am mai stat impreuna. anul trecut, tatal copilului m-a dat in judecata pt. stabilirea timpului de vizita. instanta a hotarat ca poate sa il ia tot a 2-a sambata, de la 10 la 12. a facut recurs ai a obtinut un program mai mare. si in vacanta de vara si de iarna. si sa doarma la el. acum am facut eu recurs, pt ca este prea lung timpul de vizita. prea mult. copilul are 4 ani. cum as putea face sa se schimbe programul de vizita? eu nu vreau sa doarnma la el, nici in vacanta de vara nu vreau 4 saptamanai. nici in aia de iarna nu vreau sa il las 2 saaptamani la el. toata vacanta e de 2 saaptamani. va rog ajutati`ma.va multumesc
nicidecum.
un copil are nevoie de ambii parinti, categoric.
dar, trebuie analizat cu obiectivitate fiecare caz in parte si fiecare aspect al fiecarui caz in parte pt ca sunt si mame imperfecte...dar si tati iresponsabili.
Intai verificati ce fel de parinti exista din partea ambelor tabere pentru ca exista si mame iresponsabile dar de obicei tatii sunt cei care abandoneaza familia fara nici un fel de scrupule mai ales daca dau de o pitipoanca scuze de limbaj , dar vad ca barbatii se cred centrul universului nu pun la socoteala si efortul mamei de a il tine in pantec pe bebe , de a-i da nastere de a avea grija lui pana incepe sa inteleaga tot ce e bine si rau pentru ca orice ar spune ei mama este cea care cu care incepe bebe viata ca exisat si mame denaturate nu spune nimeni ca nu sunt dar 1% din femei fac asta pe cand barbatii sunt in procent de 99% fata de mame , asa ca ar trebui sa o lase mai moale barbatii care se cred mame sa nu mai vb din acrti ca nu-i crede nimeni asa cum mamele lor i-au crescut cu s-au fara tati asa vor creste si copii lor mai ales sa se gandeasca ce exemplu dau ei in primul rand copiillor lor ! Nu spun ca sunt si exceptii dar foarte rar si cinste cui isi respecta statutul de parinte ! Eu am fost si tata si mama pt. copilul meu si sunt foarte mandra de ce am realizat de aceea si copilul meu ma iubeste la nebunie ! Va doresc succes
Da este adevarat ca un copil are nevoie de ambii parinti dar atunci cand ambii parinti isi dau seama care interesul copilului atata timp cat copilul este in pericol din cauza tatalui care a facut imprumuturi el stie pt. ce si camatarii au venit la usa mamei mele unde domiciliam amndoi si incepand sa traga de mine iar pe strada sa ma ameninte ca ma leaga de copaci in parc iar baietelului mei i taie venele in carut nu stiu ce fel de parinte poate fii acesta ??????? Poate imi dati dvs o explicatie despre aceste treburi pe care nu le inteleg , mai ales ca acum 3 luni m-a sunat femeia cu care locuieste si care are un copil cu alt barbat de alta religie care spune el ca la luat ca si tutore si care a spus ca i-a dat 5000 de E ca sa operez eu copilul la ochi iar copilul meu multumesc lui Dumnezeu ca nu a avut nici o problema cu ochii dar de copilul acela se ocupa pe cand eu nu am luat salariul de trei luni el cumparandu-si motor de cateva sute de mii de euro si acum are pretentie de legaturi personale cu minorul care nici nu il cunoaste prea bine !!!!
Va multumesc mult pot sa zic ca am prins putin curaj, da sa stiti asa este cum ati zis da sa stiti ca .............................orice copil la mama trage indiferent de situatie chiar si daca nu au probleme familiare asta am vazut-o in mai multe familii unde parintii nu sunt despartiti.As vrea sa va mai intreb in situatia de fata eu sunt in recurs cu tatal copilului(noi nu eram casatoriti, urma bineinteles.dar...............)in urma programului( daca urmariti am mai scris eu despre ce este vorba)eu nu am fost deacord si am facut recurs in fine...................:">eu am apelat la un psiholog si nu stiu bineam facut sau nu ca sa ma poata ajuta sa mai reduc din program ,bine am facut-o pt .ca eram foarte disperat ( evaluarea am facut-o dupa ce copilul venea dfe la el) ca sa vada cum este copilul de afectat.Recursul e pe 21 octombrie si am foarte mari emotii ca nu stiu daca ma va ajuta toate astea( copilul nu a mai fost la el de 2 lulni jumate .imi puteti da un sfat ? va multumesc din suflet
Tutela totala
pilbak tunde
as vrea sa stiu cum pot obtine tutela totala a copilului minor,avand in vedere ca tatal nu plateste pensia alimentara ,desi am depus o plangere penala la ... (vezi toată discuția)