avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... amenda circulatie Elvetia
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

amenda circulatie Elvetia

Am inchirat o masina in Elvetia in luna iunie, iar acum, in luna octombrie, am primit prin posta, fara confirmare de primire, o amenda de la prefectura din Geneva. In aceasta instiintare numele mi-a fost gresit cu o litera. Problema este ca acum nu am bani sa o achit, pt ca este in valoare de 450 franci.
Ce se poate intampla daca nu achit amenda si o sa vreau sa intru in Elvetia in lunile urmatoare? Exista sansa sa nu ma gaseasca avand istoric cu amenzi in acea tara, datorita literei gresite din nume? Daca totusi o sa am probleme, pot achita amenda pe loc, cash? Aveti idee ce penalizari pot exista?

Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 31 Octombrie 2016
iulius1979, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexander70 , utilizator 20:53, 14 Februarie 2024
Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la aceasta intrebare? Ce risc daca nu achit amenda primita pentru radar in Elvetia? Exista vreo colaborare intre Romania si Elvetia si ma pot trezi cu surprize de la statul roman? Poate statul elvetian sa ma dea in judecata pentru amenda neplatita?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua imi puteti spune daca am luat o amenda in elvetia ,am circulat cu o viteza de 200 km pe ora,pe o autostrada din elvetia in anul 2008 so anulat amenda mea?astept un raspuns urgent

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detentie in elvetia Crisuzuzu Crisuzuzu buna...am si eu niste nelamuriri si v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta...sotul meu a frecventat elvetia...in decembrie a primit o amenda in ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Am primit de curând acasă un plic de la deja minunații oameni ... MihaiCosmin2022 MihaiCosmin2022 Am primit de curând acasă un plic de la deja minunății oameni din Poliția României unde eram informat ca am fost surprins cu o viteza neregulamentara ... (vezi toată discuția)