Am inchirat o masina in Elvetia in luna iunie, iar acum, in luna octombrie, am primit prin posta, fara confirmare de primire, o amenda de la prefectura din Geneva. In aceasta instiintare numele mi-a fost gresit cu o litera. Problema este ca acum nu am bani sa o achit, pt ca este in valoare de 450 franci.
Ce se poate intampla daca nu achit amenda si o sa vreau sa intru in Elvetia in lunile urmatoare? Exista sansa sa nu ma gaseasca avand istoric cu amenzi in acea tara, datorita literei gresite din nume? Daca totusi o sa am probleme, pot achita amenda pe loc, cash? Aveti idee ce penalizari pot exista?
Ma poate ajuta cineva cu raspunsul la aceasta intrebare? Ce risc daca nu achit amenda primita pentru radar in Elvetia? Exista vreo colaborare intre Romania si Elvetia si ma pot trezi cu surprize de la statul roman? Poate statul elvetian sa ma dea in judecata pentru amenda neplatita?
Buna ziua imi puteti spune daca am luat o amenda in elvetia ,am circulat cu o viteza de 200 km pe ora,pe o autostrada din elvetia in anul 2008 so anulat amenda mea?astept un raspuns urgent
Detentie in elvetia
Crisuzuzu
buna...am si eu niste nelamuriri si v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta...sotul meu a frecventat elvetia...in decembrie a primit o amenda in ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia
Mihai_alexandru
Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)