avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua.As dori sa stiu daca sotia mea poate beneficia de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani avand in vedere ca va naste in martie 2017 venituri are timp de 11 luni inainte de nasterea copilului dar pana in aprilie 2015 a beneficiat de indeminizatie crestere copil pentru fetita cea mica.
Ultima modificare: Marți, 1 Noiembrie 2016
pgabriel28, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 1 Noiembrie 2016
pgabriel28 a scris:

Buna ziua.As dori sa stiu daca sotia mea poate beneficia de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani avand in vedere ca va naste in martie 2017.... ....

In acest caz, perioada eligibila pentru CCC este aprilie 2015 - martie 2017.

Detaliati exact ce statut a avut/are sotia dvs in aceasta perioada.
din mai 2015 pana in martie 2016 nu a lucrat.
pgabriel28, utilizator
Si aprilie 2015 si aprilie 2016 - martie 2017 ?
in momentul de fata este angajata cu contract de munca incepand cu aprilie 2016
pgabriel28, utilizator
In acest caz, va beneficia de indemnizatia pentru CCC, intrucat are 12 luni.

Alte discuții în legătură

Indemnizația de ccc iakobgabriela iakobgabriela Buna ziua.as dori să vă deranjez si eu cu o întrebare.in perioada aprilie 2014-martie 2016.am beneficiat de concediu de creștere a copilului(rămânând ... (vezi toată discuția)
Dreptul la ccc alle21 alle21 Buna ziua, Daca am lucrat 11 luni si 23 de zile in ultimii doi ani pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil gabrielsolon gabrielsolon buna ziua , am o intrebare : in februarie 2016 am terminat concediu crestere copil iar firma unde am lucrat a intrat in aprilie 2016 in faliment ,acum daca ... (vezi toată discuția)