avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizația de CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizația de CCC

Buna ziua.as dori să vă deranjez si eu cu o întrebare.in perioada aprilie 2014-martie 2016.am beneficiat de concediu de creștere a copilului(rămânând din șomaj),după care nu am mai avut nici un venit până în prezent.urmeaza să nasc în aprilie 2017,si as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizația de creștere a copilului sau dacă se mai poate face ceva ca sa beneficiez de această indemnizatie
Cel mai recent răspuns: iakobgabriela , utilizator 22:06, 25 Ianuarie 2017
Data nasterii : aprilie 2017

Perioada eligibila pentru CCC : mai 2015 - aprilie 2017

Din ce ati postat reiese ca aveti acoperita perioada mai 2015 - martie 2016 (11 luni) , fapt care nu va da posibilitatea sa beneficiati de indemnizatia CCC.

Detaliati ce statut ati avut/aveti in perioada aprilie 2016 - aprilie 2017
Ultima modificare: Miercuri, 25 Ianuarie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Din aprilie 2016 pana in prezent nu am lucrat deloc.daca m-as angaja acum pe o perioada de 3 luni ar compensa la celelalte luni?
Daca puteti sa va angajati atunci ati outea beneficia de indemnizatia pentru CCC
Multumesc mult pentru raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pgabriel28 pgabriel28 Buna ziua.As dori sa stiu daca sotia mea poate beneficia de indemnizatie de crestere copil pana la 2 ani avand in vedere ca va naste in martie 2017 venituri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil IldikoBigu IldikoBigu Buna seara. Eu am fost studenta la zi, apoi am ramas gravida si dupa ce am nascut am primit indemnizatie si dupa 1 an si 10 luni m-am angajat. Daca dupa 7 luni ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2017 annushkaanna annushkaanna Bună ziua, aș dori să întreb dacă beneficiez de indemnizație creștere copil în situația în care în perioada septembrie 2013-noiembrie 2016 am fost ... (vezi toată discuția)