avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil 2017
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil 2017

Bună ziua, aș dori să întreb dacă beneficiez de indemnizație creștere copil în situația în care în perioada septembrie 2013-noiembrie 2016 am fost angajată dar urmeaza sa nasc abia in luna iunie 2017. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 2 Iunie 2017
Perioada eligibila pentru CCC : iulie 2015 - iunie 2017

Perioada acoperita : iulie 2015 - noiembrie 2016 (17 luni)

In speta, beneficiati de indemnizatia pentru CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație concediu creștere copil Apaxil Apaxil Buna ziua, a-și dori sa stiu daca pot beneficia de indemnizație concediu creștere copil in cazul in care am fost angajata pe 2 ore din 2015 pana in Aprilie ... (vezi toată discuția)
Beneficiez sau nu de indemnizatie? MariaMagdalena24 MariaMagdalena24 Bună ziua ..as dori sa știu dacă o sa beneficiez de Indemnizația de creștere a copilului sau nu . Perioada în care am lucrat a fost 01.04.2013 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil 2017 alina-90 alina-90 Buna ziua.. In perioada octombrie 2014-septembrie 2016 am beneficiat de concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului...in septembrie 2016 am fost ... (vezi toată discuția)