avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ora de iarna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ora de iarna

In noaptea de 29 10 2016 am trecut la ora de iarna. Ora 4 a devenit ora 3. Ce se intampla cu ora lucrata de angajati, tinand cont ca nu au stat ca trenul in gara, si- au continuat lucrul iar angajatorul le-a transmis ca nu plateste ora lucrata in plus. precizez ca pontajul este digital si electronic. Angajatul a intrat la lucru la ora 22.00 dupa ora veche si a iesit la ora 06:00 ora noua. Cei care au iesit la ora 05:00 au fost pontati 7 ore, iar ceilalti 8 ore, cand de fapt ei au lucrat o ora in plus. Este normal acest fapt? Unde este stipulat in lege ca ora lucrata in plus nu se plateste?

Alte discuții în legătură

Plata orelor lucrate pe tura de noapte Cristian-Paul Cristian-Paul Buna ziua, Lucrez in functia de curier extern la o societate comerciala, programul meu de lucru este ... (vezi toată discuția)
Munca de noapte Vioreld Vioreld buna ziua. trebuie sa angajez un paznic, care va munci 12 cu 36 ore ( program de la 18-06). 1. in cim ii trec exact asa: 12 ore cu 36 pauza sau se trece ... (vezi toată discuția)
Programul inegal de munca si plata pentru acesta RAMONARAMMY RAMONARAMMY Buna ziua ! Am si eu nevoie de niște informații pe care nu le găsesc nicăieri explicate concret. Se da următoarea situație: In CIM este specificat ... (vezi toată discuția)