avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Deschidere second hand de haine
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Deschidere second hand de haine

Buna ziua,
as dori sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme:
-am hotarat ca as vrea sa imi deschi un SH de haine,intrebarea mea este : ce acte sunt necesare pentru deschiderea unei astfel de afaceri ?
Precizez ca SH va fi deschis intr-un oras cu 60.000 locuitori in zona centrala cu o suprafata de 80mp .
Si va rog sa imi spuneti ce e mai avantajos : PFA sau SRL
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 14:52, 1 Noiembrie 2016
Buna ziua,

Daca e mai bun SRL sau PFA depinde de situatia dvs particulara. Poate e mai avantajos un SRL-D, daca indepliniti conditiile legale.

Aveti mai jos linkuri cu actele necesare pt fiecare

[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

Daca nu stiti ce sa deschideti apelati la ajutorul unui avocat pt o consultanta aterioara deschiderii firmei sau PFA-ului. Acesta va paote ajuta si cu autorizarile posibil necesare.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate comerciala catalyna_pavel catalyna_pavel Buna ziua, Doresc sa stiu care sunt pasii de urmat pentru infiintarea unei societati comerciale, ce documente / avizari sunt necesare si care sunt ... (vezi toată discuția)
Organizari evenimente - acte necesare, formalitati DanutzaP DanutzaP Buna ziua. As dori sa stiu de ce anume am nevoie pentru a-mi deschide o mica afacere de Organizari evenimente. Este visul meu insa nu stiu aproape nimic despre ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin tip consignatie mezgageza mezgageza ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand ... (vezi toată discuția)