avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... TERMEN ELIBERARE PERMIS AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

TERMEN ELIBERARE PERMIS AUTO

Va rog sa ma lamuriti, care este procedura eliberarii permisului auto preschimbat in cazul expirarii. Vine prin posta romana sau prin curier? Care este termenul? Mentionez, ca am depus actele luni, 24 aug. 2009. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 13:23, 28 August 2009
cam intr-o saptamana mergeti la biroul eliberari cu buletinul si-l ridicati!
la ghiseu ni s-a spus, ca vine acasa!
se pare ca difera de la un judet, la altul, eu l-am luat de la ghiseu, in HD, in urma cu 1 luna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis expirat selon selon o situatie mai speciala : ce se mai poate face in situatia in care s-a dat permisul expirat la preschimbat acum 12 ani, dar nu a mai fost ridicat ? #-o ce se ... (vezi toată discuția)
Legislatie preschimbare permise auto ddl ddl Va cer sfatul cu privire la preschimbarea permiselor auto. Am fost azi la sediul Politiei CLuj pentru preschimbare permis auto. Am depuas actele l adosar iar ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului auto este obligatorie la schimbarea domiciliului in c.i.? roxanafodor roxanafodor Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca este obligatorie preschimbarea auto si a cartii de identitate auto, in cazul schimbarii domiciliului in cartea de ... (vezi toată discuția)