avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ridicare Masuri Asiguratorii
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ridicare Masuri Asiguratorii

Buna seara,
Am contestat o decizie de instituire a masurilor asiguratorii,pe care am si castigat-o.
(Inca o motivatie a instantei,foarte interesanta - de fapt,logica si legala)

Acum,la cine trebuie sa ma adresez sa dispuna ridicarea masurilor asiguratorii ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri ridicate in urma unei perchezitii danield11 danield11 Mentionez ca in urma cu cca doua luni m-am confruntat cu o perchezitie domiciliara si una auto fiind invinuit ca fac parte dintr-o retea de traficanti de ... (vezi toată discuția)
Decizie de suspendare, art. 52 al 1 lit a craiova craiova Am primit convocare la cercetare disciplinara si in aceeasi data concomitent cu convocarea mi s a inmanat si decizia de suspendare cim pe perioada cercetarii ... (vezi toată discuția)
Cautiune executie cata35 cata35 Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)