blocul meu a intrat in reabilitare termica find aproape finalizat..problema mea este urmatoarea: am ajuns singura persoana din bloc care nu are termopanele montate la balcon,si asta nu pt ca nu le am( sunt in balcon de 6 luni jumatate din ele montate dar prost..si fara geamuri..multe din ele find in casa scari sparte) ci pentru ca firma care monteaza termopanele a masurat gresit cotele..termopanul find ori prea mic in inaltime ori prea lung..depasind lungimea parapetului de la balcon, iar reprezentanti firmei care monteaza termopanele vor sa le monteze asa cu diferente de chiar si 14 cm fata de plafon si mai lungi decit balconul..adica profilele termopan montate direct pe polestirenul lipit pe fatada cladiri . am facut numeroase sezizari la primaria de sector..au venit citiva inspectori..au facut procese verbale dar nimic..nici un rezultat. cei de la firma de termopane au plecat intre timp la alta lucrare in alt bloc reabilitat termic..iar eu am ramas asa..fara termopane montate si chiar mai grav cu ele masurate incorect..asociatia de propietarii nu se implica..presedintele blocului la fel...dirigintele de santier spune ca nu este treaba lui..el nu se ocupa de termopane..cica este alta firma..iar primaria nu face nimic am peste 20 de sesizari si reclamati dar nu sa intimplat nimic. in afara de doua vizite facute se inspectori de la primarie ..care au propus soluti..nu se intimplat mai nimic. intrebarea mea este urmatoarea? eu pe cine pot trage la raspundere? sau ce pot face in cazul asta? mentionez ca am avut balconul inchis inainte..iar cind au demontat vechia timplarie( nu de termopan) au distrus balconul..au spart pereti rupt pereti..distrus parapeti crapat plafon..gauriti pereti balconului cu diblurile care prind polestirenul pe cladire etc etc.deci e jale.. ma gindesc sa dau pe cineva in judecata pt ca primaria nu a reactionat deloc ..in 3 luni de cind reclam nu sa intiplat nimic..decit promisiuni.. deci pe cine pot da in judecata? primaria? asociatia de propietari? firma care executa lucrarea? sunt satul sa fiu mintit aproape zilnic ba de presedinte blocului ba de primarie..
Apartamentul dumneavoastra are alta configuratie decat apartamentele situate pe acelasi tronson cu dumneavoastra? Cum de s-a intamplat ca numai la dumneavoastra sa nu se potriveasca termopanele?
Dati in judecata firma si primaria daca reabilitarea a fost facuta pe banii primariei.
nu..balconele sint toate aceias dimensiune..este drept blocul are 40 de ani si unele placi de fatada sau mai lasat sau deplasat..dar nu este cazul balconului meu..asta se intimpla prin vecinii...pur si simplu au fost prost masurate..iar cei de la firma de termopan nu vor sa isi asume greseala pe motiv ca la ei nu sint pierderi si ei tr sa le puna asa.da reabilitarea este facuta integral din bani primariei