avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se plateste tva ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se plateste tva ?

Buna . Am o firma in romania de transport si lucrez in Germania cu o firma de aici. Ma intereseaza daca eu iau camioane la munca de la alte firme din România si le bag sa munceasca in Germania sub contractul meu, iar bani pentru ce muncesc intra de la firma din Germania in contul meu pe firma de Romania iar eu la randul meu le fac transfer tot in contul lor din Romania se mai plateste Tva ? Daca firma mea are doar un rol de intermediar ? Multumesx

Alte discuții în legătură

Se plateste tva ? sctaxatsrl sctaxatsrl Buna . Am contract cu o companie in Germana in Transport . Doresx sa aflu daca pot subinchiria camioane prin firma mea si bani de la firma din Germabia sa ... (vezi toată discuția)
Tva transport oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)
Tva oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)