avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Se plateste TVA ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Se plateste TVA ?

Buna . Am contract cu o companie in Germana in Transport . Doresx sa aflu daca pot subinchiria camioane prin firma mea si bani de la firma din Germabia sa intre in Contul firmei mele din Romania si daca pot la randul meu sa transfer la firma tot din Romania de la care iau camioanele fara sa platesc TVA . Firma mea sa fie un fel de firma de intermediar care isi ia un comison. Multumesc

Alte discuții în legătură

Se plateste tva ? sctaxatsrl sctaxatsrl Buna . Am o firma in romania de transport si lucrez in Germania cu o firma de aici. Ma intereseaza daca eu iau camioane la munca de la alte firme din România ... (vezi toată discuția)
Calcul tva cosmina1591 cosmina1591 Buna ziua! Doresc să infiintez o firma tip casa de expediție pe transporturi naționale și internaționale de camioane și aș avea o întrebare în ceea ce ... (vezi toată discuția)
Tva transport oltului oltului Speta Ruta : China – Frankfurt (Germania) – Timisoara (Romania) Transbordare marfa : Frankfurth (Germania) Declaratie vamala : deschisa in China / ... (vezi toată discuția)