avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce modificari substantiale aduce legea nr.247/2005 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce modificari substantiale aduce legea nr.247/2005 legii nr.1/2000

AM 2 TP ELIBERATE IN BAZA LEGII NR1 , PE SUPRAFATA EXPROPRIATA INSA NU IN AMPLASAMENTUL INITIAL.IN BAZA LEGII NR. 247/2005 POT SA ANULEZ CELE 2 TP SI SA OBLIG PRIMARIA LA ELIBERAREA A UNUI NOU TP PE AMPLASAMENTUL INITIAL?

Alte discuții în legătură

Legea 247/2005 abby abby SE POATE RESTITUI IN BAZA LG.247/2005 UN TEREN INCLUS INTR-O STATIUNE DE CERCETARE ,LIBER, FARA CONSTRUCTII, FARA CULTURI?AM FACUT CERERE DE RESTITUIRE SI ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta titlu de popietate? daniel_chit daniel_chit se poate contesta un titlu de propietate eliberat din 2007?problema ar fi in felul urmator;pe titlu suprafata terenului este de 3100 pe un extras din cartea ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlu de proprietate pe numele mostenitorilor Razomir Razomir Buna ziua, mama mea si fratele ei au depus o Notificare in anul 2002 prin care au cerut reconstituirea dreptului de proprietate pentru 0,78 ha teren ... (vezi toată discuția)