avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import alimente intracomunitar... blocat?
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import alimente intracomunitar... blocat?

Buna ziua si multumesc pentru atentia acordata acestui post.

Aici este nevoie de cunostinte legale si creativitate...ambele lipsind la mine.

Intrebarea mea este:
daca o firma importa din UE niste produse alimentare (produse care au nevoie de aprobarea si notificarea Ministerului Sanatatii) si nu le notifica/aproba cu Ministerul Sanatatii... ce poate face firma cu acele produse ele fiind achitate si ajunse in tara? acestea practic neputand fi comercializate.

Alte discuții în legătură

Import (ue) suplimente nutritive deja notificate in romania omnilux omnilux Sper ca am selectat bine forumul pentru aceasta problema, in caz contrar rog un moderator sa il mute in seactiunea corecta. Doresc sa deschid un magazin ... (vezi toată discuția)
Comercializare pe piata din ro a unui ulei 100% natural raduh raduh Buna ziua, Doresc sa comercializez pe piata din Romania urmatorul produs: - Ulei 100% natural comestibil dar cu multiple moduri de utilizare ca si produs ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor cosmetice fabricate in ue enjoy enjoy Buna ziua! am o firma recent deschisa care se ocupa de comertul cu produse si aparatura cosmetica fabricate si notificate la Ministerul Sanatatii in Italia. ... (vezi toată discuția)