avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod indemnizatie modificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod indemnizatie modificat

Va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri:
1. in urma cu 2 luni a avut loc un accident de masina in care au fost implicati 2 angajati ai societatii (dupa programul de lucru) . ITM a declarat accidentul petrecut ca accident de traseu, prin urmare toate concediile medicale vor avea codul 02. In acest caz cand se platesc cu 100% si cand cu 80%?
2. doar primul concediu medical va avea statutul de concediu initial, restul fiind "in continuare" sau poate fi eliberat si un alt concediu medical initial? (adica in prima luna am 2 concedii medicale: initial cu codul 06 si in continuare cu codul 01, in cea de-a 2 luna am primit un alt concediu initial cu codul 06....)

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Accident traseu. concediu medical mataselg mataselg Buna ziua. Am suferit un accident de traseu, in timp ce ma intoarceam de la serviciu. Am cazut de pe bicicleta si mi-am fracturat degetele mari la ambele ... (vezi toată discuția)
Accident de munca neconfirmat - confrmat dupa efectuarea cercetarii evenimentului produs, de catre itm ca accident de munca 2770721 2770721 In luna ianuarie s-a produs un accident pe traseu, dar medical neavand inca confirmare a eliberat concediu medical cu cod 01 pentru toata luna ianuarie si s-a ... (vezi toată discuția)
Concediu medical accident de munca rrramor rrramor Buna ziua, Speta: am un angajat care in luna februarie a suferit un accident. Din 11 februarie - 29 februarie a primit concediu medical din spital - cat ... (vezi toată discuția)