avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... trebuie remasuratoare si platit din nou pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

trebuie remasuratoare si platit din nou pentru Cadastru din 2007 fara carte funciara?

Salutare,

Taticul meu a facut cadastrul in 2007, dar nu are Carte funciara.

-Conform art74 din 2014: -Masuratoarea Cadastrul isi pierde valabilitatea...,
asta inseamna: - remasurare sau doar alt numar nou ?

-Am vazut scris pe infoLegal: - Cadastrul se face o singura data, proprietatea necesitind unul nou doar daca este modificata.

-Pe de alta parte: - Metrul ca unitate de masura e acelasi cu METRUL din 2014, deci masuratoarea Cadastrala din 2007 ar trebui sa fie buna si acum.

Poate ca trebuie sa ai dea doar alt Numar actual Cadastrului din 2007, dar nu trebuie facut Cadastrul din nou caci nu exista nici un temei: -METRUL ca unitate de masura nu s-a schimbat ?

Va multumesc
va rog ajutati-ma

eu cred asa:
deci art 74 nu spune ca: - Masuratoarea in metri nu ar fi valabila conform sitemului international de masura metrul, ci spune ca trebuie alt cadastru ca si documentie intocmita cu alt numar,

netrebuind efectuata o alta masuratoare in unitatea de masura internationala metrul , nu vor exista nici alte costuri cu remasurarea...
Ultima modificare: Miercuri, 2 Noiembrie 2016
July02, utilizator

Alte discuții în legătură

Cadastru din 2007 fara carte funciara, trebuie remasuratoare si platit din nou? July02 July02 buna ziua, Tatal meu a facut cadastrul in 2007, dar nu are Carte funciara. -[b]Conform art74 din 2014: -Masuratoarea Cadastrul isi pierde ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament cu cadastru mai vechi cyan cyan Detin un apartament pentru care a fost facut cadastru in anul 2003 dar nu a fost intabulat la vremea respectiva. Se poate face intabularea cu cadastrul vechi ... (vezi toată discuția)
Cadastru efectuat in 2005,neintabulat,mai este valabil? niccu niccu Buna seara, Un teren a avut cadastru efectuat in 2005. Din varii motive,nu a fost intabulat. Mai este valabil cadastrul?Cineva a afirmat ca nu ar mai fi ... (vezi toată discuția)