avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratie 112 pt srl-d nedepusa la timp
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratie 112 pt srl-d nedepusa la timp

Buna ziua! pe un srl-d am 4 angajati pentru care beneficiez de scutire cas. am depus in 25 declaratia 112 pe programul de finante, mi-a dat validare dar cand am listat recipisa am avut 4 erori (la cei 4 angajati). am depus din nou declaratia iar recipisa a fost in regula. Intrebare: pot pierde reducerea de cas daca am depus cu intarziere declaratia? plata am facut-o mai repede..prin 20 a lunii.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriana11 , utilizator 21:53, 3 Noiembrie 2016
Nu se pierde reducerea.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decl.112-pierduta kinga79 kinga79 Vineri am primit o notificare de la finante, ca nu am depus declaratia.Azi am fost la ei, cu copia de la decl care am depus in 23 februarie..dar la ei nu ... (vezi toată discuția)
Dec.112 on-line. ndan57 ndan57 Buna ziua, dupa transmiterea on-line a dec.112 a. primit urmatorul mesaj din partea server-ului?Index: 3316235 Numar inregistrare: Starea: Fisierul depus ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda finante nedepunere declaratii cristian_saulea cristian_saulea Am deschis o firma noua de tip srl-d pentru a accesa un grant prin programul \"tineri intreprinzatori\" in februarie 2011. Conform statutului de ... (vezi toată discuția)