avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer in executare pedeapsa in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer in executare pedeapsa in Romania

buna ziua,va rog sa-mi spune-ti si mie cat dureaza un transfer pentru as executa restul de pedeapsa din italia in Romania,romania i-au acceptat transferal,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Sebastian Simon , Avocat 19:38, 2 Noiembrie 2016
Buna seara!

Nu cred ca va poate spune cineva cu exactitate cat dureaza. Asta e in functie de autoritati.

Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transferare persoana condamnata andrei_2010 andrei_2010 am nevoie de ajutorul dumneavoastra.Sotul meu este arestat in italia in baza unei fapte pe care a facut-o in 2000 atunci a fost si judecat si a primit o ... (vezi toată discuția)
Transferul detinut ortega ortega BUNA AS DORI SA STIU CIT DUREAZA TRANSFERUL UNUI DETINUT DIN BELGIA IN ROMANIA IN VEDEREA EXECUTARII UNUI REST DE PEDEAPSA.MENTIONEZ CA A EXECUTAT 2ANI SI ... (vezi toată discuția)
Transfer condamnat florin_tzache florin_tzache daca o pers este condamnata in italia si el are un mandat de executare definitiva in romania,poate fi transferat din italia in romania si sa se faca contopire ... (vezi toată discuția)