avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TRANSFERUL DETINUT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

TRANSFERUL DETINUT

BUNA AS DORI SA STIU CIT DUREAZA TRANSFERUL UNUI DETINUT DIN BELGIA IN ROMANIA IN VEDEREA EXECUTARII UNUI REST DE PEDEAPSA.MENTIONEZ CA A EXECUTAT 2ANI SI 4LUNI AVIND O CONDAMNARE DE 4 ANI.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:15, 20 Ianuarie 2013
Poate dura si 6 luni de la momentul inceperii derularii procedurii.
multumesc mult as dori sa stiu daca odata ajuns in romania poate beneficia de eliberare conditionata
Daca are fractia de pedeapsa se poate insa poate fi o problema datorata faptului ca cei de la comisie sa sustina ca ei nu stiu daca s-a reeducat.
Depinde si cat timp va mai sta in detentie in Romania pana sa se judece liberarea conditionata.
multumesc mult cred ca fractia de pedeapsa este executata ..raportul referitor la comportament si reintegrare nu este valabil cel din belgia incheiat de autoritatile belgiene
Ar fi valabil in opinia mea dar si comisia din Romania ar putea sa vrea sa afle daca s-a reeducat si se poate reintegra social.
Sanse oricum ar avea.
Nu este fara sanse la liberare conditionata chiar daca comisia ar avea o parere diferita de a mea.
Va decide instanta oricum si daca isi angajaza si avocat sansele ii sporesc.
Cu avocat din oficiu poate fi mai complicata situatia...deoarece trebuie ca avocatul sa se orienteze si in functie de concluziile parchetului.
Ultima modificare: Duminică, 20 Ianuarie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata assi assi Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca liberarea conditionata depinde de zilele de munca efectuate. Nu a prestat munca, dar a ispasit doua treimi din ... (vezi toată discuția)
Prima abatere. pedeapsa: inchisoare 3 ani si 2 luni nlcol2005 nlcol2005 Buna ziua! Este vorba de un dosar inchis ( apel, recurs) judecat in Italia. Pedeapsa finala a fost de 3 ani si 2 luni. A executat din pedeapsa 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)