avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... TRANSFERUL DETINUT
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

TRANSFERUL DETINUT

BUNA AS DORI SA STIU CIT DUREAZA TRANSFERUL UNUI DETINUT DIN BELGIA IN ROMANIA IN VEDEREA EXECUTARII UNUI REST DE PEDEAPSA.MENTIONEZ CA A EXECUTAT 2ANI SI 4LUNI AVIND O CONDAMNARE DE 4 ANI.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:15, 20 Ianuarie 2013
*transferul dureaza cca 6-9luni de la data declaratiei in fata reprezentatului. statului Roman.
**de eliberare conditionata beneficiaza doar daca nu are acel " fbo" agravanta.Depinde si de conditiile impuse de belgieni.Sunt multe cazuri in care tara de condamnare impune statului roman ....efectuare condamnarii pina in ultima zi. ..(ex.germania)
Personal nu am auzit de situatii in care statul care face transferul sa impuna conditii statului unde se va executa pedeapsa.

Daca exista anumite incompatibilitati statul roman va respinge cererea de transfer a persoanei condamnate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata assi assi Buna ziua, Am rugamintea sa-mi spuneti daca liberarea conditionata depinde de zilele de munca efectuate. Nu a prestat munca, dar a ispasit doua treimi din ... (vezi toată discuția)
Prima abatere. pedeapsa: inchisoare 3 ani si 2 luni nlcol2005 nlcol2005 Buna ziua! Este vorba de un dosar inchis ( apel, recurs) judecat in Italia. Pedeapsa finala a fost de 3 ani si 2 luni. A executat din pedeapsa 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Contopirea pedepselor dalikan dalikan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati intr-o problema foarte urgenta. Am o cunostinta care a fost condamnata in anul 2012 luna mai la 6luni cu suspendare pentru ... (vezi toată discuția)