avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintarea Titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintarea Titlului de proprietate

Doresc sa mai aduc alte lamuriri. Titlul de proprietate afost infiintat in 2002 imediat dupa ce au luat din cf partea dinspre soseaAu mai dat o parte altei persoane)partea din mijloc iar ce amai ramas ce sa intimplat nu stiu dar 80 arii au ramas pe Cf in posesia antece sorilor mei Oalta nelamurire Am luat o harta de parcelare cu numer top si detinatorii terenului acolo este alta proprietara de la birou cfjudetean) . Eu faptic nu am primil nici un fel de teren doar scriptic .In prima instanta am obtinut oparte din teren Pt aproape 30arii am oHotarare prin care am pierdut cu definitiv si ire vocabil iar restul terenului este pe titlu pe care nu am fost pusa in posesie Am primit o Hotarare prin care mi se spune ca in anul 1992 ar fi fost o jude cata prin care cineva aprimit 53 arii teren pe baza unui act semnat de bunicul meu. Pot face contestatie la Judecatoria ... nu pot spune nimic deoareceinca nu am vazut actele. Pina acum nimeni nu a spus acest lucru. Am fost din1991 de multe ori la primarie eu stau in localitate mama mea in judet putea sa ne anunte Expertizele judiciare indica alt teren cu alte numere top linga arator si finat a aparut drum exploatare canal scurgere.Expertiza a fost avizata . Am facut recurs astept rezultatul. Oalta problema e Expertiza de evaluare mai jos de tarlaua mea afost construit aproape tot terenul drept atelier reparatii auto. Va rog mult daca puteti sa ma ajutati nu stiu la ce ma pot astepta Va multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren Elyza Bart Elyza Bart Am un teren de 3 ha care este intr- o zona f. buna pe care nu am reusit sa - l primesc pina in zii de azi desi din 2005 incerc si prin judecatoria locala ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea titlului de proprietate Elyza Bart Elyza Bart Buna ziua.Am terminat un proces civil prin care printre altele am cerut desfiintarea titlului de proprietate .Motivele care au stat la baza acestei cereri era: ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea titlului de proprietate Elyza Bart Elyza Bart Buna seara, Bunicul meu impreuna cu un cumnat acumparat un teren de 5 iugare in anul 1922. Terenul este asezat de la soseaua DN 1 pina la calea ferata.cca ... (vezi toată discuția)