avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Desfiintarea Titlului de Proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Desfiintarea Titlului de Proprietate

Buna seara, Bunicul meu impreuna cu un cumnat acumparat un teren de 5 iugare in anul 1922. Terenul este asezat de la soseaua DN 1 pina la calea ferata.cca 700mlungime afost arator si fanat. Din 1991 am facut cerere pt retrocedare.Fiindca erau 2 proprietari cei din comisie au hotarat sa-mi dea doar 77arii considerand ca nu am dreptul legal sa primesc terenul unchiului.Nu au luat in considerare ca fata unchiului meu adepus o cerere prin care scria ca terenul era al bunicului.Alt lucru de la biroul cf din localitate au eliberat un cf "gresit" in loc de cota 6/ 108 doar cu cota de2/108 sa nu iese suprafata corecta.Actul afost corectat in 2006.dupa ce am deschis al 2-lea proces. Atuncea am scos un act de la arhiva prin care se adevereste ca bunicul meu este singurul proprietar insa
in cf uri nu acorectat nimeni. cei 77 arii de teren au zis ca esteundeva la inceputul tarlalei apoi l-au mutat in vecinatatea noastra dar este de la jumatatea tarlalei pina la calea ferata. Partea de sus cca 264 m liniar este intravilan asa apar pe acte acolo nu am dreptul sa primesc.ca este dat unor oameni care au Titlurile de Proprietate intocmite pt alte terenuri. Titlu afost intocmit in 2002pe numele mamei si al suroriiei in timpul procesului au depus cerere de interventie prin care au aratat ca nu detin nici un teren au cerut desfiintarea actului insa nu am reusit. Primaru secretara si juristii sustin faptic si scriptic ca terenul ne-a fost retrocedat Ce mai pot face? ! Am avut si alte probleme. Am obtinut doar 1,83 ha teren 27, 75 printr-un alt proces ma- afost luat pe nedrept .Deci in mare asa mi sa rezolvat retrocedarea. Pentru faptele descrise am actele depuse la dosarul de la jud. locala. Nici prin recursuri nu am putut rezolva mai mult. Sa-mi spuna cineva ce mai pot face?! Astept raspunsul dv-tra cu multumiri .

Alte discuții în legătură

Retrocedare teren Elyza Bart Elyza Bart Buna ziua,In urma proceselor nu am reusit sa- mi recuperez terenul de 5 jugare . Am obtinut 1,83 ha teren , 0, 77arii s-a intocmit un titlu de proprietate , ... (vezi toată discuția)
Desfiintarea titlului de proprietate Elyza Bart Elyza Bart Buna ziua.Am terminat un proces civil prin care printre altele am cerut desfiintarea titlului de proprietate .Motivele care au stat la baza acestei cereri era: ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune. retrocedare. (urgenta!) piaran piaran Buna ziua! Bunicul meu a mostenit in 1957 un teren in Sacele, jud. Brasov de la mama sa intabulandu-si dreptul de proprietate. In anii ’60 terenul ... (vezi toată discuția)