avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa ANAF
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa ANAF

Buna ziua,
Am rugamintea daca ma puteti ajuta in urmatoarea problema:
Societatea unde lucrez are conturile blocate de catre ANAF.
Luna anterioara s-a incasat in banca de la un client care nu are debite.
S-a facut adresa catre banca prin care se specifica ca suma trebuie returnata deoarece nu ni se cuvine,dar nu s-a rezolvat.Pe 01.11 banii s-au retras din cont conf poririi instituite.
Am inteles ca acum trebuie facuta o adresa catre ANAF referitoare la cele de mai sus pentru a i se restitui clientului suma
Puteti sa ma ajutati va rog,nu stiu cum ar trebui formulata o astfel de cerere

Alte discuții în legătură

Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări ... dresdros12 dresdros12 Bună ziua! Am nevoie de ajutor si dupa îndelungi cercetări am găsit aceasta platformă, unde sper ca voi găsi răspunsuri la intrebarile mele. La data ... (vezi toată discuția)
Bani retrasi din cont in contul datoriilor catre fisc dwayanu dwayanu acum 2-3 saptamani am primit o citatie de la anaf, conform careia ni se vor bloca conturile, din banca si de la trezorerie, daca nu platim datoriile de 1800 ... (vezi toată discuția)