avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract prestari servicii prin dare in plata a unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract prestari servicii prin dare in plata a unui teren

Am incheiat un contract de prestari servicii cu o societate in urma unei selectii de oferte si conform contractului , stingerea datoriei se efectua cu darea in plata a unui teren.De trei ani ma tot plimba si spun ca nu pot face dezmembrarea pentru ca nu au cale de acces. Precizez faptul ca darea in plata a fost aprobata de actionari si publicata in Monitorul Oficial.Dupa aceasta data , societatea a intrat in lichidare voluntara. Spuneti-mi cum trebuie sa procedez sa pot sa intru in posesia acestui teren pentru ca si lichidatorul ma plimba..Termenul de prescriptie in acest caz este valabil fiind vorba de un bun imobil si nu de o suma de bani??? Mentionez ca, nici darea in plata nu o am..este la ei..

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl darada darada Trebuie sa fac dizolvarea voluntara unui srl. Din cate stiu trebuie redactat o hotarare si un act aditional prin care se hotaraste de catre asociati ... (vezi toată discuția)
"sechestrare" bunuri ContSters90283 ContSters90283 Buna ziua, Sa va explic cu sta situatia: Am inchiriat un spatiu de productie dar in cele din urma am intrat in insolventa acum in interiorul spatiului ... (vezi toată discuția)
Cale de acces NDenisa NDenisa Buna ziua! Am cumpărat un teren la executare si după ce am intrat in posesia lui, am aflat ca acest teren nu are cale de acces deoarece a fost dezmembrat in ... (vezi toată discuția)