avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Delegare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Delegare

Expun următoarea situație :
Am fost delegat pe o perioadă de 60 zile de la o subunitate la alta în baza unei dispoziții! Mi-am dat acordul scris sa mai stau încă o perioada de 30 zile!
În acest context am solicitat în baza unui raport și a ordinului de serviciu să îmi fie decontata diurna de 17 lei, ce reprezinta compensarea cheltuielilor de cazare conform Hg 1860 din 2006!
Răspunsul verbal al celor de la financiar a fost ca trebuie sa fac dovada ca am stat 24 din 24 la locul unde am fost delegat! Iar șeful de unitate a dat o asa zisa dispoziție verbală sa nu se acorde aceasta suma de 17 lei ce îmi revine legal!
Este posibil așa ceva?!??? Aștept îndrumări motivate conform legislației pentru a ma adresa instituțiilor abilitate! Multumesc

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de delegare ginnyy ginnyy Am o cerere de la un salariat pentru plata drepturilor de delegare pentru perioada 2006-2009. Acesta a fost angajat la un punct de lucru al societatii, insa ... (vezi toată discuția)
Delegare bibicu70 bibicu70 Buna ziua. Imi desfasor activitatea in cadrul Garzii de Coasta. In perioada 01.05-31.08.2015 am fost delegat in alta localitate(Mangalia) decat cea in care imi ... (vezi toată discuția)
Decontari 14 14 am si eu o problema urgenta va rog mult.....seful meu a plecat in strainatate in delegatie si a cerut la plecare 100 euro. Cum firma nu are cont in valuta a ... (vezi toată discuția)