avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit cedare actiuni la societate necotata pe piata ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul nerezidenţilor şi reprezentanţelor

Impozit cedare actiuni la societate necotata pe piata de capital cesionar nerezident

Va rugam sa aveti amabilitatea de a ne preciza cine plateste impozitul pe venituirile realizate din cedarea de actiuni ale unei societati cu capital privat mixt inregistrate in Romania catre beneficiar nerezident in Romania ,dar actionar al aceleasi societati.
Va multumim,

Alte discuții în legătură

Impozit pe dividende ? mimiz mimiz Buna Daca stiu bine impozitul pe profit este de 16 %, iar impozitul pe dividende este la fel 16%. In cazul in care asociatul unic al unei firme este o ... (vezi toată discuția)
Ajutor !- majorare de capital- rodia rodia Am mare nevoie de ajutor in urmatorul caz: Daca o societate,micointreprindere care are asociat unic doreste sa isi majoreze capitalul social din contul ... (vezi toată discuția)
Capital privat sau mixt? bobo24 bobo24 buna ziua as dori sa stiu daca o societate comerciala are ca actionari o firma privata si AVAS Bucuresti...are capital mixt? va multumesc! (vezi toată discuția)