avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale capital privat sau mixt?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

capital privat sau mixt?

buna ziua
as dori sa stiu daca o societate comerciala are ca actionari o firma privata si AVAS Bucuresti...are capital mixt?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bobo24 , utilizator 08:10, 20 August 2008
Bineanteles ca mixt.
A.V.A.S. inseamna Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului, daca nu ma insel.
avand in vedere ca este cu capital mixt, o astfel de societate comerciala este obligata sa plateasca comision catre itm? la itm sunt obligate sa se inregistreze firmele cu capital integral privat.
va multumesc!
La I.T.M. sunt obligate sa se inregistreze toate firmele.
IN lEGEA 130/1999 privind unele masuri de protectie a persoanelor incadrate in munca se prevede la art. 1 ca au obligatia sa inregistreze CIM societatile comerciale cu capital privat. ma intereseaza daca o firma cu capital mixt este obligata sa plateasca comision catre itm
florinturlete a scris:
Bineanteles ca mixt.A.V.A.S. inseamna Autoritatea de Valorificare a Activelor Statului, daca nu ma insel.

Asta inseamna, dar este o institutie de specialitate a administratiei publice centrale, ceea ce inseamna ca e foarte "de stat".

Alte discuții în legătură

Comision itm si declaratie lunara itm + revisal sandrei sandrei Dragii mei colegi, de cateva zile ma tot contrazic cu o \"stimata\" doamna de la ITM privind comisionul ITM si declaratia lunara privind comisionul ... (vezi toată discuția)
Carte munca mihaelapintea mihaelapintea Am o mare nelamurire. Mi-am incetat CIM la o societate aflata in insolventa care mi-a eliberat pe langa, cartea de munca nevizata la ITM, o adeverinta in ... (vezi toată discuția)
Viza itm in cartea de munca Dimofte Sarolta Dimofte Sarolta In decizia de respingere pensiei se mentioneaza :perioada de 01.o2.1996-07.06.1996 nu a fost valorificata intrucit nu prezinta viza I.T.M. Mentionez,ca ... (vezi toată discuția)