avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 357 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale capital privat sau mixt?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

capital privat sau mixt?

buna ziua
as dori sa stiu daca o societate comerciala are ca actionari o firma privata si AVAS Bucuresti...are capital mixt?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: bobo24 , utilizator 08:10, 20 August 2008
Institutiile si societatile cu capital integral de stat nu platesc comision la ITM, nu depun state de plata. L 130/1999 se refera numai la societatile cu capital privat.
o firma cu capital mixt, nu inregistram CIM-urile la ITM, conform legii 130/1999 , dar trimite online Revisal, duce declaratiile lunare. Dar, cand incerci sa faci un credit, cei de la banca tii cer viza ITM-ului pe CIM si pe actele aditionale.Le explici ca ai capital mixt,dar ei se uita la tine... si nu inteleg nimic. Ei nu si nu, vor acea viza. Cum procedezi sa convingi angajatii bancii ca sunt in regula ?.............!
Ultima modificare: Marți, 19 August 2008
ContSters42967, utilizator
daca nu inregistrez cim, nu am ce declaratii fiscale privid comisionul sa depun, deci nu am comision de platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision itm si declaratie lunara itm + revisal sandrei sandrei Dragii mei colegi, de cateva zile ma tot contrazic cu o \"stimata\" doamna de la ITM privind comisionul ITM si declaratia lunara privind comisionul ... (vezi toată discuția)
Carte munca mihaelapintea mihaelapintea Am o mare nelamurire. Mi-am incetat CIM la o societate aflata in insolventa care mi-a eliberat pe langa, cartea de munca nevizata la ITM, o adeverinta in ... (vezi toată discuția)
Viza itm in cartea de munca Dimofte Sarolta Dimofte Sarolta In decizia de respingere pensiei se mentioneaza :perioada de 01.o2.1996-07.06.1996 nu a fost valorificata intrucit nu prezinta viza I.T.M. Mentionez,ca ... (vezi toată discuția)