avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Recuperare bani de cheltuieli pentru operatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Recuperare bani de cheltuieli pentru operatie

Am si eu o intrebare daca se poate. Mama mea este pensionata pe caz de boala si in ultimi ani a avut mai multe operati destul de complicate. In urma cu 2 saptamani a avut o operatie la gat, la un spital privat din Bucuresti unde toate cheltuielile au fost platite de familie. Se poate face ceva sa primeasca o parte din bani inapoi de la Casa de pensi sau Casa Nationala de asigurari unde e inregistrata ? Daca da ce trebuie facut ? Defiecare data cand a fost la una din instituti pentru recuperarea banilor a fost refuzata pe motiv ca nu au fonduri. Tin sa precizez ca are toate chitantele pentru toate platile facute plus restul de acte primite pana si dupa operatie ( externari, trimiteri, analize etc. ). Deasemenea din cauza gravitati operatiei toate spitalele de stat au refuzat sa faca operatia singura varianta fiind un spital privat. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Casmb - este posibil ca unui salariat sa nu-i fie decontat nimic dintr-o operatie cezariana, doar din cauza ca doctorul nu are contract cu casmb la acesl spital privat? FredSiBarney FredSiBarney Am avut o operatie cezariana la un spital privat, cu un doctor care are contract la CASMB dar la alt spital, de stat. In ciuda trimiterii de la medic de ... (vezi toată discuția)
Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a ... Conina Conina Am avut o interventie chirurgicala de hernie de disc si mi s-a dat concediu medical pt cod 01 iar codul de boala 651 atat pe perioada spitalizarii cat si pe ... (vezi toată discuția)
Decont individual la cas pentru operatie realizata la spital privat si achitata integral codrutn codrutn Mama mea a fost internata si operata de carcinomatoza peritoneala (debulking si procedura HIPEC) la Spitalul Sf. Constantin din Brasov. Interventia a avut un ... (vezi toată discuția)